Όλα κάπου τελειώνουν

Σίγουρα όσο καιρό είσαι ζωντανός, θα έχεις έρθει αντιμέτωπος με αυτήν τη γλυκόξινη αίσθηση του «μόλις τελείωσε κάτι και δεν μπορώ να το χωνέψω». Είναι αυτό το συναίσθημα που σου δημιουργεί μία ελαφριά νοσταλγία, μία light κατάθλιψη, ένα συναίσθημα που αδημονεί να σου προκαλέσει ένα δάκρυ να χυθεί από τα μάτια σου αλλά τελικά μένει πάντα εκεί. Τελικά όμως είναι αλήθεια, όλα κάπου τελειώνουν.
Γενικώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συνειδητοποιώ. Το συναίσθημα αυτό με έχει κυνηγήσει αρκετές φορές και στο παρελθόν. Τώρα όμως τσάκωσα την αφορμή με ένα τελείως τυχαίο γεγονός. Έβλεπα μία σειρά στον υπολογιστή μου (τον οποίο ΑΚΟΜΗ δεν έχω ξεχρεώσει και αυτοί που με ξέρουν καλά, ξέρουν επίσης και για τί πράγμα μιλάω ακριβώς, χοχοχο) και τέλοσπάντων ενώ δεν περίμενα οτι θα σταματούσε στα 12 επεισόδια, έψαχνα μανιωδώς να δω και το επόμενο. Επεισόδιο 13 λοιπον, γιοκ,  δεν υπήρχε πουθενά. Σκέφτηκα για μια στιγμή να τηλεφωνήσω στον παραγωγό να του τα πω ένα χεράκι αλλά έχε χάρη που δεν έχω κάρτα στο κινητό αλλιώς θα σου ‘λεγα. Ναι…
Έτσι λοιπόν σκέφτηκα πως τελικά αυτό που σε κάνει είτε χαρούμενο, είτε λυπημένο, είτε σου αφήνει ουδέτερες εντυπώσεις, κάποια στιγμή θα τελειώσει. Ακόμη και αν αυτό λέγεται παιχνίδι, ταξίδι, διακοπές, σχέση ή οτιδήποτε. Ακόμη κι αν δεν τελειώσει λόγω κάποιας συναισθηματικής αιτίας, θα τελειώσει διότι θα το «προλάβει» κάποιος ανθρώπινος παράγοντας. Εντάξει δεν θέλω να τα βάψω μαύρα αλλά όλα είναι κύκλος στη ζωή, δεχτείτε το, όλα τελειώνουν. Ίσως να το λέω για να το ακούσω εγώ πρώτη, μα όσο το δυνατόν γρηγορότερα αποδεχόμαστε αυτό, τόσο ευκολότερη και χαρούμενη γίνεται η ζωή μας.
So keep calm, and carry on!
love u bitches ❤

Advertisements

Comment!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s